Medici veterinari

Dr. Szentkuti Farkas

Medic veterinar generalist cu interes special în ecografie.

Absolvent al Facultății de Medicină Veterinară Cluj-Napoca.

“În decursul anilor petrecuți lângă și în serviciul animalelor am învățat să le stimez și să le admir demnitatea cu care confruntă boala, durerea, suferința.”

Dr. Robu Júlia

Medic veterinar generalist cu interes special în oftalmologie.

Absolventă a Facultății de Medicină Veterinară Cluj-Napoca.

“Din totdeauna fascinată de natură și de tot ce înseamnă libertate, îmi  place să observ animalele în mediul lor natural, unde se pot manifesta firesc.”

 

Dr. Sonea Ioana

Medic veterinar generalist cu interes special în chirurgie țesuturi moi și endocrinologie.

Absolventă a Facultății de Medicină Veterinară Cluj-Napoca.

“Mi-am dorit dintotdeauna sa practic aceasta meserie si este un privilegiu pentru mine sa pot sa schimb in bine viata pacientilor mei. Consider ca orice animal are nevoie sa ii oferim nu doar iubire, dar mai ales respect.”

Asistenţi

Ambrus Réka

Tehnician veterinar cu interes special în creşterea şi îngrijirea iepurilor de companie.

Absolventa a cursului de Tehnician veterinar în Cluj-Napoca.

“Ne poate lua ani întregi să ne dăm seama ce ne interesează cu adevărat. Mă bucur că în final am luat decizia de a-mi transforma hobbyul în profesie și că pot ajuta animăluțele in momentele lor mai delicate.”

 

Colaboratori

Dr. Ober Ciprian

Medic veterinar, chirurg ortoped

Absolvent al Facultăţii de Medicină Veterinară Cluj-Napoca în anul 2005 şi al Facultaţii de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai în anul 2015.

A susținut lucrarea de doctorat cu tema „Observații privind utilizarea biomaterialelor protetice din polipropilenă în defectele peretului abdominal la animale” în 2011. A urmat un rezidențiat de 4 ani (2014-2018) in cadrul European College of Veterinary Surgeons-Small Animal, la Hebrew University of Jerusalem, Israel, sub îndrumarea Prof. Dr. Joshua Milgram, Dip. ECVS.

În prezent este Conferenţiar Universitar la catedra de Chirurgie în cadrul Facultății de Medicină Veterinară Cluj-Napoca.

 

Dr. Cosmin Mureșan, DVM, PhD, MVScDr

Medic veterinar, anestezist

Absolvent al Facultăţii de Medicină Veterinară Cluj-Napoca. În perioada 2004-2016 a lucrat ca și medic veterinar la Serviciul de Urgențe al aceleiași facultăți. A participat la diferite stagii de pregătire profesională în mai multe universități din Europa.

A obținut titlul de Doctor în Științe Medical Veterinare după finalizarea tezei de doctorat intitlulată “Hemodinamica în sincopa cardiacă resuscitată sub neuroprotecție prin hipotermie terapeutică și memantină la porcine”. A participat ca și lector la diferite conferințe și workshop-uri în țară și în străinătate și are o activitate științifică consecventă.

Este vicepreședinte și membru fondator al Societății Române de Urgență și Terapie Intensivă Veterinară, precum și secretar al Societății Europene de Urgență și TerapieIntensivă Veterinară

În prezent este asistent universitar la Disciplina de Patologie și Clinică Chirurgicală a Facultății de Medicină Veterinară USAMV Cluj-Napoca.

Adina Maier

Professional Groomer, absolventă a Academy Groomway Serbia by Sasha Riess.

Absolventă Tehnică Veterinară Cluj Napoca.

Salonul este situat la adresa str.Romulus Vuia nr.85 si funcţionează pe bază de programări. Nr.tel.: 0745 60 60 15